NEDEN WORDSTUDIO Wordstudio 50+ nedir?

NEDEN WORDSTUDIO
Wordstudio 50+ nedir?
WORDSTUDIO NEDİR?
Kelime temelli İngilizce eğitim programıdır.
Dilin en küçük yapı taşları olan kelimelerden yola çıkan ve aylar içinde uzun cümlelere, hatta paragraflara ulaşan gerçek bir dil öğrenme sürecidir.
Peki farkı nedir?
Kelimeler arasında gezinirken onların bağlayıcı harcı olan grameri de karşımıza çıktıkça ihtiyacımız oldukça öğreniriz. Birincisi bu. .
İkinci çok önemli farkı, önemli bir kelime düzeyine bizi çıkaracak olması. Bu da kuşkusuz diğer dil öğretim yaklaşimlarindan en belirgin olan farkı.

Peki yöntem günlük olarak nasıl işliyor?
Aslında dil öğrenirken en önemli şey -belki herhangi birşeyi öğrenirken -küçük yutulabilir parçalarla uğraşmak ve bunu hergün yapabilmektir. Yapabildiğiniz şeylerle hergün uğraşmak motivasyonunuzu hergün yukarı çeker. Daha fazla yapmak istersiniz. Wordstudio 50+'nun günlük kağıtlarında 25 adet ifade yaklaşık 50 adet kelime görürsünüz. Bunları İngilizce ifade etmeye çalışırsınız. Tabi benim eşliğimde. Hergün bu antrenmanı, bu basit ağırlıkları max 40-50 dak. harcayarak beraber kaldırmaya çalışırız. Günler ve haftalar bu 50 kelimelik crunchları eriterek geçtikçe artık cümle çevirilerinde ustalaşirsiniz ve kendi kendinize cümle üretme gücünüz artar. Karşınıza çıkan yeni cümle görevlerinde tahmin etme gücünüzün arttığını görürsünüz. Aslında dil öğrenme süreci de böyle bir şeydir. Basit kısa ifadeler yaparak uzun girift ifadelere geçmek. Haftalar içinde Türkçe ne duyarsanız duyun kafanızda İngilizce karşılığı oluşmaya başlar. Çünkü hep bu yönde bir antrenman yapacagiz. Ve en nihayetinde süreç çok iyi yazmayla ve konuşmayla sonuçlanacaktir. Ve çok daha iyi anlamaya da başlayacaksınız. Wordstudio 50+ kağıtlarını bitirdiğinizde tamamen dinlemeye ve konuşmaya yönelik çalışmalara başlanir.

Neden online ve nasıl?
Yöntemimiz o kadar basit ve sade ki buna elverişli. Kağıtları takip edebildiğimiz bir ekran olduğu ve sesimiz birbirimize gittiği müddetçe takip etmenizde anında soru sormanıza hiçbir engel yok. Süre max 40 dakika ve günlük öğrenilecek kelime adedi ve gramer bilgisi sınırlı olduğu için keyifli ve verimli bir ilişki. Ve tüm wordstudio 50+ kağıtlarını bu şekilde tamamlayabiliyoruz. .ve 10 ay sonra ve devaminda İngilizce etkili konuşuyorsunuz, etkili yazıyorsunuz ve duyduklarınizi ve okuduklarinizi %85 varacak oranlarda anlıyorsunuz.
Bundan daha güzel ne olabilir. .
Benden İngilizce öğrenmek istiyorsaniz sizi de wordstudio eğitimlerime davet ediyorum.
Saygılarımla 
Sevgiyle kalın.
Atilla Köseoğlu Wordstudio 50+ (certified Tesol instructor ) Teaching English Speakers of Other Languages

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar